Language:


Estetske procedure i tehnologije / Telo / Aquafilling

Aquafilling

To je novi filer na tržištu, sasvim drugačiji od ostalih. Lekarima estetske medicine veoma je važno da koriste filere za meka tkiva koji su bezbedni za ljudski organizam,koji pruzaju prirodan izgled I osecaj,a ujedno imaju kratak postoperativni period I predstavljaju minimalnu trauma za pacijenta. Aquafilling ispunjava sve ove uslove, jer rezultati njegove primene prevazilaze sva očekivanja kada je reč o dermalnim filerima.

Aquafilling je hidrofilni gel, biokompatibilnog sa ljudskim organizmom. U sastavu gela je 98% fiziološkog rastvora (sa 0.9% NaCl) i 2% katjon kopolamida, koji omogućava trajnost u organizma I obećava trajnost od 3 do 5 godina, uz postepenu razgradnju.

Gel ne smanjuje provodljivost u tkivima, ali blokira slobodne radikale sa negativnim naelektrisanjem, čime se povećava otpornost tkiva na proces starenja.

Aquafilling - Galerija
Estetska hirurgija - Galerija

Aquafilling kao filer za telo

Ovaj filer je idealan za korigovanje asimetrija, povećanje grudi za jedan broj grudnjaka,za podizanje I povecanje volumena zadnjice kao I popunjavanja rupica vidljivih kao najtvrdokorniji celulit. Vrlo znacajna indikacija je je podebljavanje tankih listova na nogama.

Nakon ubrizgavanja gela, ne dolazi do formiranja kapsule.

Kako izgleda ubrizgavanje gela u telo?

Gel se ubacuje specificnom kanilom tako da je procedura bezbolna uz anesteziranje regije koja se tretira. Nije potrebna priprema, niti vreme za oporavak nakon procedure, pa se možete vratiti normlanim životnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja. Nije neophodno da posle procedure nosite nikakav steznik ili zavoje.

Dr Saša Mišeljić
Dr Saša Mišeljić

Bezbednost

Aquafilling gel poseduje CE i ISO sertifikate za sigurnost i kvalitet. U Srbiji je registrovan kod Agencije za lekove i medicinska sredstva. Kompatibilan je sa drugim filerima.

Za više informacija pogledajte:

www.aquafilling.rs