Language:
Estetske procedure i tehnologije / Novi tretmani / Forma Plus

Forma Plus
SIGURNA I BEZBOLNA NEHIRURŠKA OPCIJA ZA REMODELIRANJE TELA I ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE.

NAKON SVAKOG TRETMANA PACIJENTI PRIMEĆUJU SMANJENJE NABORA NA KOŽI I LEPŠE I RAVNOMERNIJE KONTURE TELA.

FORMA PLUS koristi frakcionu radiofrekventnu energiju za stimulaciju proizvodnje novog kolagena u cilju remodelovanja određenih regija na telu. Posle Fractora PLUS tretmana vaše telo izgledaće mlađe, vitkije i imaće bolji tonus.
Najčešće regije koje se tretiraju su stomak, ruke (donji deo nadlaktice), unutrašnja i spoljna strana kukova, butine, kolena, odnosno bilo koja druga regija na telu na kojoj se pojave neželjene masne naslage i opuštena koža.

Kome se preporučuje?

PLUS se preporučuje osobama koje žele da na neinvazivan način otklone višak masti sa pojedinih regija tela, da poprave teksturu kože i njen tonus zatezanjem opuštene kože. Fractora PLUS je bezbedan tretman i može se koristiti na svim tipovima kože.

Da li je tretman bolan i kada će se videti rezultati?

Tokom tretmana većina pacijenata će osetiti blago zagrevanje kože i osećaj da ona postaje zategnutija i čvršća. Nakon svakog tretmana pacijenti primećuju smanjenje nabora na koži i lepše i ravnomernije konture tela.

Kako funkcioniše PLUS?

PLUS je nastao i na osnovu razvoja i kliničkog uspeha A.C.E. tehnologije koja omogućava da radiofrekventni talasi prodru duboko u unutrašnjost kože kako bi se osigurao željeni efekat i postigao očekivani rezultat.

Koje se regije tela tretiraju?

Fractora PLUS može da se koristi na svim delovima tela na kojima se želi postići smanjenje masnih naslaga ili zatezanje kože u slučajevima kada je došlo do njenog opuštanja zbog naglog gubljenja težine ili procesa starenja. Najčešće oblasti koje se tretiraju su stomak, ruke, butine, leđa i kolena.

Oduševljeni smo rezultatima koje postižemo sa fleksibilnom PLUS platformom. Srećni smo što pacijentima možemo da ponudimo siguran, komforan i efikasan tretman za zatezanje kože na različitim regijama tela, među kojima su i ruke, butine, kolena, stomak, pojas..., takoreći svaki deo tela koji pacijent poželi.

Dr Biljana Đurđević,spec dermatolg