Language:
Estetska hirurgija / Estetska hirurgija tela / Body Tite™

BODY TITE - LIPOSKULPTURA U 3 DIMENZIJE

Revolucionarna liposukcija: aspiracija masti i zatezanje kože u istom postupku

Liposukcija je popularna procedura kojom se efikasno oslobađa neželjenih masnih naslaga, ali ima propratne efekte koje ne vole ni pacijenti ni hirurzi: modrice, bolove, dugo vreme oporavka, i moguće neravnine na koži.

Novi način Body Tite liposukcije rešava te probleme i čini liposukciju lakšom kako za pacijente tako i za lekare, više nego što je ikada bila, a uz kraći oporavak i bolje rezultate.

Šta je to novo što u liposukciju unosi Body Tite?

Body Tite uvodi prvi put u liposukciju bipolarnu RF (radiofrekventnu) energija koja je poznata kao metoda za neinvazivno zatezanje kože. Efikasnija i lakša za kontrolisanje od svih ostalih metoda liposukcije, RF liposukcija putem bipolarne RF struje masno tkivo zagreva i pretvara u tečno stanje. U istom radnom postupku simultano se isisava rastopljeno masno tkivo.

LAKŠE IZVLAČENJE MASTI: Za razliku od klasične liposukcije gde se mast izvlači šupljom iglom (kanilom) nakon čega neretko ostaju modrice i otoci, a Body Tite rastapa mast bipolarnom radiofrekventnom strujom sa svojim aplikatorom preko koga je izvlačenje masti mnogo lakše, a oštećenje tkiva nemoguće.

BRŽE VREME OPORAVKA: Manje oštećenja tkiva znači i mnogo brže vreme oporavaka nego nakon klasične liposukcije.

NEMA MODRICA: Toplota koju stvara radiofrekventna struja koaguliše male krvne sudove i sprečava stvaranje modrica i podliva.

ZATEGNUTIJA KOŽA: Delovanje radiofrekventne struje na elastična i kolagena vlakna doprinosi zatezanju kože. Opuštanje kože nakon izvlačenja masti je jedan od velikih problema liposukcije, a Body Tite praktično rešava ovaj problem jer se tokom operacije zateže koža pod dejstvom temperature nastale od RF izvora.

MANJE CELULITA: Poznato je da se liposukcijom ne tretira celulit. Ipak, Body Tite efekat zatezanja kože donosi poboljšanje i u izgledu kože zahvaćene celulitom.

BEZ NERAVNINA: Body Tite metodom nema mogućnosti stvaranja neravnina na koži zbog ravnomerno izvučene masti. Ovaj se metod, čak, preporučuje za popravljanje neravnina nastalih klasičnom liposukcijom.

BEZ RIZIKA ZA NEŽELJENU POVREDU: Zahvaljući regulatoru na operativnom aplikatoru dubina prodiranja kanile je precizna i onemogućava bilo kakvu povredu ostalog tkiva.

Koje delove tela možete tretirati Body Tite liposukcijom?

Kao i kod klasične liposukcije, Body Tite može da tretira stomak, butine, leđa, kolena, a naročito važan napredak je tretiranje kože ruku lice i vrata, gde se posle klasične liposukcije javljao veliki višak kože. Sada se, snažnim zatezanjem kože, liposukcija vrata, lica i ruku može raditi mnogo efikasnije.

Neck Tite, Face Tite i Fractora posebni su nastavci uređaja kojima se efikasno skidaju male masne naslage sa lica i vrata, uz istovremeni efekat liftinga zatezanjem kože.

BODY TITE-ZLATNI STANDRAD ZA LIPOUSKCIJU

Olakšana liposukcija povezana sa snažnim zatezanjem kože i brzim oporavkom, uz spektakularne rezultate, učinila je Body Tite standardom za brzo oblikovanje tela, u Americi i Zapadnoj Evropi.

Siguran sam da će isto tako brzo postati popularna i tražena u Srbiji i zemljama regiona. Jer, ona daje sve ono što su pacijenti godinama čekali.

Ko će imati najviše koristi od Body Tite liposukcije?

Zahvaljujući efektu snažnog zatezanja kože, Body Tite omogućava efikasniju liposukciju nadlaktica, vrata i drugih zona tela na kojima je prilikom klasične liposukcije ostajalo dosta kože koja visi. Takođe će učiniti efikasnijim tretmane nakon trudnoće, popularni "mummy makeover", gde je koža već oslabljena razvlačenjem u trudnoći.

Dr Saša Mišeljić
spec, plastične i estetske hirurgije

Body tite
Body tite