Language:
Naslovna /O nama / Dr Biljana Đurđević

DR BILJANA ĐURĐEVIĆ
spec. dermatologije sa subspecijalizacijom iz estetske dermatologije

KAKO SAM SE ODLUČILA I USAVRŠAVALA ZA ESTETSKU DERMATOLOGIJU.

Zakoračivši u svet „lepe dermatologije”, shvatila sam šta je moj životni poziv – da svoje pacijente učinim srećnim. Nema boljeg osećaja od onoga kada nekog učinite zdravijim, lepšim, samim tim i sigurnijim u sebe.

Put ka tome vodio je preko subspecijalizacije iz estetske medicine koju sam stekla u kolevci lepote – Francuskoj, na Univerzitetskoj klinici u Bordou, zatim i u Parizu, pa nastavila sa usavršavanjem na prestižnim privatnim klinikama u Minhenu, Londonu, Beču i Atini.

Po završenom usavršavanju i nakon višegodišnje prakse u nekoliko domaćih klinika, osnovala sam Ordinaciju za estetsku dermatologiju La Derma, koja je vrlo brzo postala poznata po tretmanima koji su, po izboru i načinu rada, bili na nivou onoga što se u svetu nudilo. Ordinacija je ubrzo zauzela jedno od vodećih mesta u svetu estetske dermatologije, što me je uverilo da sam na pravom putu i da tako treba da nastavim.

Od 2007. godine zvanicni sam edukator i trener za hemijske pilinge kompanije MENE & MOY i DERMACEUTIC.

2011. godine zajedno sa svojim suprugom, Dr Sašom Mišeljićem promovisana sam od strane kompanije ''Allergan'' za nacionalnog trenera za Juvederm hijauronske filere i Vistabel (Botox).

ŠTA PACIJENTI MOGU DA OČEKUJU I ŠTA MOGU DA IM PONUDIM.

Ja sam perfekcionista i imam stalnu potrebu za usavršavanjem, jer se vrhunski rezultati postižu samo kontinuiranom edukacijom. Estetska dermatologija napreduje krupnim koracima, a, kako su moji pacijenti većinom visoko obrazovani i informisani ljudi, oni s pravom očekuju da im omogućimo najnovije tehnologije i metode, kao i najkvalitetnije preparate. Uz očuvanje prirodnog izgleda, koji ne sme da odaje da je na licu i telo nešto rađeno, već da ono jednostavno izgleda mlađe, svežije i lepše.

NIKO NE MORA DA IZGLEDA ''LOŠE ''.

Danas je ''in''imati svog dermatologa edukovanog za tretmane estetske medicine, koji može da pruži stručno mišljenje o tipu i stanju kože i mogućim metodama za lepši i mlađi izgled. Lice je slika našeg opšteg psihofizičkog stanja, a savremena estetska dermatologija omogućava da niko, bez obzira na godine, ne mora da izgleda loše, zapušteno, umorno i sa vidnim posledicama stresa i starenja. U tom smislu, lekar mora da bude, ne samo stručnjak, već i da svojim ličnim primerom, odnosno lepim i negovanim licem, bude uzor svom pacijentu.

MOJ IMPERATIV JE SREĆAN PACIJENT.

Većinu antiejdž procedura počela sam da radim prva ili među prvima u Srbiji. Lepo je biti inovator, ali je mnogo važnije koliko zadovoljnih pacijenata imate, jer su oni vaša najbolja, hodajuća reklama. Zato je moj imperativ da pacijent iz La Derme izađe srećan, nasmejan i zadovoljan i da se zbog toga u La Dermu redovno vraća. Za mene je najvažniji taj lični odnos, medicina primenjena i modifikovana prema potrebama svakog pacijenta ponaosob i odnos poverenja koji godinama gradim sa svim svojim pacijentima.

ČLANSTVO U STRUČNIM UDRUŽENJIMA

 • Asocijacije srpske kozmetske i estetske dermatologije (ASKED)
 • Udruženja dermatovenerologa Srbije
 • Dermatovenerološke sekcije Srpskog lekarskog društva
 • Evropska akademija za dermatovenerologiju (EADV)
 • Francusko udruženje za estetsku dermatologiju (SFDCE)
 • Francusko udruženje za mezoterapiju (SFM)
 • Internacionalno udruženje za lipolizu (ISL)
 • Član Network-Globalhealth
 • Američko udruženje za estetsku lipolizu (ASAL)
 • Američko udruženje za estetsku mezoterapiju (ASAM)
 • Udruženje dermatovenerologa Nemačke (DDG)