Language:
Naslovna /O nama / Dr Saša Mišeljić

DR SAŠA MIŠELJIĆ
specijalista estetske hirurgije

Dr Saša Mišeljić je stalni član tima La Derme, što pacijentima omogućuje da na jednom mestu dobiju mišljenje i savet za zahvate iz oblasti estetske hirurgije, kao i za različite neoperativne metode podmlađivanja. Po tome je Ordinacija za estetsku dermatologiju La Derma jedinstvena u svojoj ponudi.

Posle završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu, dr Mišeljić je specijalizirao plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju kojom se intenzivno bavi već 15 godina kao hirurg u Bolnici „Colić”, gde godisnje uradi vise od 1.000 operativnih zahvata na licu i telu. Poslednjih deset godina dr Mišeljić je stalni konsultant Ordinacije La Derma, 2000 anti age tretmana odradjenih na godisnjem nivou apsolutni su dokaz njegove fokusiranosti i na neoperativne procedure kao sto su podmlađivanje lica hijaluronskim filerima, aplikovanje botoxa, podmlađivanje i zatezanje lica nitima, neoperativne korekcije nosa i brade, povećanje grudi i zadnjice polutrajnim filerima (gelovima), podebljanje potkolenice neoperativnim putem...Zajedno sa suprugom dr Biljanom Đurđević, promovisan je 2011. godine u nacionalnog trenera kompanije „Allergan” za Juvederm hijaluronske filere i Vistabel (botoks).

Član je mnogih domaćih i međunarodnih stručnih udruženja (Srpskog udruženja za plastično-rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju SRBPRAS, Međunarodnog udruženja za estetsko-plastičnu hirurgiju ISAPS i drugih). Redovan je posetilac najvećih stručnih skupova za estetsku medicinu sa kojih donosi znanje i inovativna rešenja na polju neinvazivnih procedura..

Dr Saša Mišeljić
Dr Saša Mišeljić
Dr Saša Mišeljić
Dr Saša Mišeljić