Language:
Estetske procedure i tehnologije / Novi tretmani / Forma

FRACTORA FIRM / FORMA
NEOPERATIVNI LIFTING ZA MANJE BORA I ZATEGNUTU KOŽU

Najsavremenija tehnologija za zatezanje kože koja koristi radiofrekvenciju u cilju zatezanja i konturiranja lica i tela.
ŠTA JE FRACTORA FORMA?

FRACTORA FORMA je sjajan izbor za zatezanje kože i kao takva, jedina je alternativa hirurškom liftingu.
Lokalizovano, strogo dozirano, zagrevanje tkiva uzrokuje remodeliranje postojećih kolagenih vlakana, istovremeno ubrzavajući sintezu istih, čime se postižu dugoročni i ubedljivi rezultati u zatezanju kože.
Specijalna tehnologija po kojoj se Fractora Forma razlikuje od drugih uredjaja omogućava produženo izlaganje toploti, a ugradjeni bezbednosni mehanizmi omogućavaju produženo dubinsko dejstvo i efikasnost bez bojazni od povredjivanja površine kože.

Zapis termokamerom kao dokaz kontrolisanog i efikasnog zagrevanja


Zapis
termokamerom
kao dokaz
kontrolisanog
i efikasnog zagrevanjaDA LI JE FRACTORA FORMA ZA MENE?

Fractora Forma je pogodna za sve tipove kože, posebno za osobe koje žele da na neinvazivan način poprave kvalitet svoje kože uz očuvanje prirodnog izgleda. Koža postaje glatka, boljeg tonusa i sa manje bora.

ŠTA SVE TRETIRA FRACTORA FORMA?

Fractora Forma zateže kožu i istovremeno popravlja njen kvalitet. Bore postaju pliće i manje vidljive zahvaljujući prirodnom popunjavanju novim kolagenom.

- Lice i vrat:

Fractora Forma deluje ne samo na kožu lica, nego i na opuštenu kožu u nivou donje vilice i vrata, koju je najteže tretirati.
Fractorom Firm tretiraju se zona čela, bore oko očiju, gornji i donji kapci, nazolabijalne bore, obrazi, zona oka usana...
Na ovaj način postižemo konturiranje i zatezanje kože, sa mnogo manje vidljivim finim linijama i borama.- Telo:

Zahvaljujući specijalno dizajniranom nastavku Forma Plus, može da se tretira i telo. Frakcionim dejstvom talasa zateže se opuštena koža ruku, stomaka, unutrašnje strane butina, kao i dela iznad kolena.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO ?

Preporučuje se serija od 4-8 tretmana, jednom nedeljno. Kod pacijenata sa blago opuštenom kožom, može se postići poboljšanje i sa manje tretmana i uz duži period izmedju dva tretmana.
Ipak, pristup svakom pacijentu je individualan, pa je samim tim procena lekara neophodna.

KAKO IZGLEDA TRETMAN?

Sam tretman je vrlo komforan i ne zahteva nikave posebne pripreme. Tokom tretmana, oseća se samo lagano, prijatno zagrevanje. Nakon tretmana postoji blago crvenilo i osećaj toplote na koži, koji mogu trajati do sat vremena.
Period oporavka ne postoji. Pacijenti se mogu odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

DA LI SE MOŽE KOMBINOVATI SA DRUGIM PROCEDURAMA?

Apsolutno da. Kompatibilna je sa nizom aparaturnih i injekcionih anti - age procedura (fileri, botox, PRP, mezoterapija).

KOJE SU PREDNOSTI FRACTORE?

  • komforna je i bezbedna procedura, nema perioda opravka
  • pogodna je za sve tipove kože, čak i jako osetljivu
  • može se koristiti na svim delovima tela: lice, vrat, zadnjica, noge…
  • konturira i reoblikuje kako lice, tako i telo
  • pored toga što zateže kožu, doprinosi i smanjenju obima tretirane regije