Language:
Estetske procedure i tehnologije / Lice / Juvederm – nove generacije filera

Juvederm – nove generacije filera

Kompanija Allergan, globalni lider na polju estetske medicine, promovisala je dr Biljanu Đurđević, specijalistu dermatovenerologije sa subspecijalizacijom estetske dermatologije, i dr Sašu Mišeljića, estetskog hirurga, u svoje regionalne trenere za Juvederm Ultra i Surgiderm filere. Ovim činom ordinacija LaDerma postala je medicinska estetska akademija za obuku lekara u Srbiji, a pomenuti doktori licencirani za aplikaciju navedenih filera, kao i edukaciju lekara za procedure Allergan Facial Aesthetic programa.Savremeni pristup

U ordinaciji LaDerma koristimo Juvederm filere najnovije generacije i vrhunske tehnologije (3D Matrix cross linking) uz anestetik Lidocain.

Zašto fileri nove generacije?

  • sigurnost, bezbednost
  • optimalan prirodni izgled „smooth look“
  • odsustvo zrnastih struktura u gelu, što daje glatkoću kojom se postiže sofisticiranost izgleda
  • filer ostaje na mestu ( ne šeta )
  • zbog prisustva anestetika procedura je krajne komforna, bol je sveden na minimum

Nova tehnika ubrizgavanja

Najsavremeniji način ubrizgavanja hijaluronskog gela podrazumeva upotrebu kanila koje imaju značajnu prednost u odnosu na obične igle zbog tupog vrha (ne povređuju krvne sudove).

Zbog svoje dužine, kanile obezbeđuju da se iz jednog ubodnog mesta tretira celo lice, što proceduru čini komfornijom, a eventualne modrice i otok svodi na najmanju moguću meru.

Pacijenti se dnevnim obavezama nakon procedure vraćaju veoma brzo.