Language:
Estetski problemi /Podmlađivanje lica / Korekcija jagodica

Korekcija jagodica

Fizionomija lica je nešto što nasleđujemo od svojih roditelja. Ne možemo mnogo da utičemo na svoj izgled, ali zahvaljujući savremenoj medicini mnoge stvari se daju korigovati i učiniti estetski prihvatljivijim. Oni koji vole radikalne zahvate odabraće hirurške intervencije, dok se oni koji imaju otpor prema istima odlučuju za manje invazivne procedure kojima se vrlo lepo postižu željeni rezultati.

Bez obzira na to kakvog nam je oblika lice (ovalno, okruglo, duguljasto, srcoliko…) sve žene ističu svoje obraze i jagodične kosti nanošenjem rumenila. Istaknute jagodične kosti i puni obrazi su sinonimi za mladost. Zato i ne čudi što su sve holivudske dive, listom, uradile veće ili manje korekcije jagodica.

Hijaluronska kiselina je idealna supstanca za filovanje i remodeliranje Vaših jagodica. Ako se ubrizga na pravom mestu i u optimalnoj količini, ona će Vašim jagodicama dati jedrinu i svež izgled celom licu. Obrazi će biti puniji, bore oko očiju i nazolabijalne bore manje vidljive, celo lice će izgledati svežije, odmornije, mlađe.

Konturiranje jagodica je vrlo delikatna „arhitektonska“ procedura i zato vodite računa kome poveravate svoje lice. Ukoliko se hijaluronska kiselina ubrizgava na pogrešnom mestu i ukoliko se pretera u količini postiže se apsolutno suprotan efekat. Izgledaćete „prepunjeno“, naduvano, otečeno, a lepo definisane jagodice i dalje nećete imati.

Hijaluronski fileri koji se koriste za korekciju jagodica imaju veliku gustinu i mogu trajati dve godine.