Language:
Estetske procedure i tehnologije / Telo / Lipoliza – hladna

Lipoliza – hladna

Ordinacija za estetsku dermatologiju LaDerma ima odlično, jednostavno i komforno rešenje uz vrhunske rezultate!

Kombinacijom individualno određenih, neinvazivnih procedura, telo može da se remodelira za vrlo kratko vreme a prvi rezultati vidljivi su već nakon prve seanse. Suština kombinacije odabranih procedura je u hlađenju masnih ćelija posebnom tehnologijom, čime se temperatura pomenutih ćelija spušta do ispod 10 stepeni Celzijusa, što dovodi do pucanja ćelijskog zida. Masne ćelije prelaze u trigliceride (kapljice masti) koje se prirodnim putem izbacuju iz organizma. Pored topljenja masnih naslaga, tretira se i koža koja postaje zategnutija, te je efekat jasno vidljiv i potpun.

Akcenat je na komfornost pacijenta u toku i nakon procedure. Zahvaljujući hlađenju stvara se osećaj minimalne neprijatnosti, dok crvenilo i otok ne postoje. Pošto se hlađenje vrši specijalnim cevčicama, nema modrica i ostalih neželjenih fenomena. Pacijent nastavlja svoje svakodnevne aktivnosti odmah nakon završene procedure. S obzirom da nema oticanja, odeća se ne mora prilagođavati datoj situaciji. To znači da se u tretiranje tela možete upustiti i u toku leta, to jest neposredno pred bikini sezonu.

Ovom procedurom mogu da se tretiraju sve vrste masnih naslaga, to jest svi delovi tela. Na telu, najčešće tretirane regije su stomak, struk, bokovi, unutrašnje strane butina i kolena. Pored toga, odlični rezultati dobijaju se i prilikom tretiranja podvaljka i masnih jastučića koji prelaze rub donje vilice.

Ritam procedura može da bude na nedeljnom ili dvonedeljnom nivou, dok broj seansi zavisi od vrste masnog tkiva i veličine tretirane regije. U okviru jedne procedure može da se tretira više regija, što se procenjuje u konsultaciji sa doktorom koji sprovodi proceduru. Kod procene značajnu ulogu igra konzistencija masnog tkiva i brzina kojom određeni delovi tela reaguju, na osnovu čega se pravi idealna shema kombinacije regija koje će biti tretirane i daje adekvatna procena broja neophodnih tretmana.