Language:

O LaDermi

LaDerma logo

LaDerma je ...

  • Ordinacija za estetsku dermatologiju u kojoj su spojene dve ključne specijalizacije: estetska dermatologija (dr Biljana Đurđević) i estetska hirurgija (dr Saša Mišeljić).
  • Vrhunski stručnjaci čiji rad odlikuju sofisticiranost, profesionalnost, individualan odnos prema pacijentu i stavljanje akcenta na prirodan izgled.
  • Dugogodišnje iskustvo i kontinuirana edukacija
  • Prva medicinska estetska akademija za obuku lekara u Srbiji (Juvederm hijaluronski fileri i Botox).Za one koji znaju šta žele od estetske medicine

La Derma je specijalistička ordinacija za estetsku medicinu (dermatologiju i hirurgiju) čiji je osnivač dr Biljana Đurđević, specijalista dermatovenerolog sa subspecijalizacijom iz estetske dermatologije u Bordou i Parizu.
U La Dermi vam nudimo jedinstvenu priliku da, pored estetske dermatologije, dobijete i stručno mišljenje dr Saše Mišeljića, specijaliste estetske hirurgije.
Dve ključne specijalizacije za estetsku medicinu, dugogodišnje iskustvo i predanost poslu našeg tima garancija su da ćete na najlakši i najbrži način doći do željenih rezultata: bezbedno i bez nepotrebnog gubitka vremena za oporavak posle tretmana.
Naša misija je da vašoj koži, bez obzira na godine, udahnemo novi život, uz najmanji broj tretmana, bez nepotrebnog preterivanja u broju procedura i količini preparata. To je garancija da će vaše lice biti podmlađeno i lepo, uz očuvanje onoga što vas definiše kao ličnost i po čemu vas drugi prepoznaju.
Nalazimo se u srcu starog Beograda, u mirnoj ulici (Požarevačka) na Vračaru. Svim našim klijentima garantovani su apsolutni komfor i profesionalna diskrecija.

Ordinacija za estetsku dermatologiju:
estetska dermatologija - dr Biljana Đurđević, estetska hirurgija - dr Saša Mišeljić.

www.laderma.rs
Dr Biljana Đurđević
Dr Saša Mišeljić