Language:
Estetske procedure i tehnologije / Telo / Podizanje zadnjice

Podizanje zadnjice

Za mnoge žene a naročito muškarce, obla, čvrsta i podignuta zadnjica je jedan od važnijih atributa privlačnosti. Njen izgled uglavnom zavisi od genetike ali i od godina i stila života.

Dugotrajno sedenje, odsustvo fizičke aktivnosti, hormoni, godine vremenom dovode do toga da se zadnjica deformiše, postaje opuštena i bez forme.

Nekada je jedino rešenje ovog problema bila hirurška intervencija ali danas, na sreću, postoje i druga , manje invazivna rešenja. Reč je naime , o AQUAFILLING-u.

AQUAFILLING je bezbedan sintetički hidrofilni gel biokompatibilan sa ljudskim tkivom čija se struktura bazira na višestrukim vodonikovim H-vezama, koje nastaju između karbonilnih i amino grupa.

Aquafilling je filer (punjač) sa pozitivnim nabojem, koji ne oštećuje elektro provodljivost u tkivima, blokira slobodne radikale, čime se povećava otpornost tkiva na proces starenja. Povećava električni potencijal okolnih tkiva, normalizuje mikrocirkulaciju u oblasti u kojoj je ubrizgan. Zahvaljujući svom pozitivnom električnom naboju privlači molekule kolagena i elastina sa negativnim nabojem, čime se dobija dugotrajna elastičnost i jačina kože. Ljudsko telo polako apsorbuje i izlučuje gel, čime se garantuje postojan i dugotrajan efekat.

Na ovaj način se dobija preoblikovana, podignuta zadnjica uz istovremeno zatezanje kože pomenute regije.