Language:
Estetski problemi / Usne

Usne

Mi ističemo prirodnu formu usana!

Ubrizgavanjem najkvalitetnijeg hijaluronskog gela Juvederm Volift i aplikovanja istog specijalnim malim kanilama čine ovu proceduru bezbolnom i bez pojave modrica.
Ravnomernost raspoređivanja gela baš zato što se aplikuje kanilom je uniformnija (nema grudvica).
Osećaj za meru doktora kome ste se prepustili garancija je prirdnog izgleda usana.

Veliki broj žena će se složiti u konstataciji da su usne najsenzualniji deo ženskog lica, ali isto tako će veoma mali broj žena reći da je zadovoljan oblikom i veličinom svojih usana.

Sa godinama, slabljenjem vezivnih struktura u koži, topljenjem potkožnog masnog tkiva uz delovanje gravitacije, kod velike većine žena primećuje se da usne postaju tanje i da dolazi do laganog pada uglova usana. Takođe, dolazi i do pojave sitnih bora oko usana.

Idealan način da sprečimo ove promene jeste konturiranje usana hijaluronskom kiselinom. Ubrizgana u minimalnim količinama i na pravom mestu ova supstanca će zahvaljujući svojoj osobini da vezuje vodu, dati punoću i fin oblik Vašim usnama. S obzirom na to da se radi o prirodnom molekulu, pokreti Vaših usana neće izgledati nekontrolisano.

Naravno, ne možemo sve da imamo usne kao Anđelina Džoli, ali možemo da učinimo da naše usne izgledaju mlado, negovano, senzualno.

U ordinaciji „LaDerma“ vrlo je atraktivan tretman hidratacije usana hijaluronskom kiselinom i idealan je kao test za one koji se plaše i imaju predrasude da bi im usta bila prevelika ako bi ih i malo uvećali.

Procedura traje jako kratko, otok je minimalan, ali efekat znatno kraći nego kad bi radili konturiranje ili uvećanje usana hijaluronskom kiselinom veće gustine.

Naime, hidratacijom ističemo svežinu i senzualnost.