Language:
Vibrasat® Pro - Vibroliposukcija

Vibrasat® Pro - Vibro liposukcija

Najefikasniji način trajne eliminacije masnih naslaga

Liposukcija je jedna od najpopularnijih i dugo prisutnih metoda oblikovanja tela u estetskoj medicini kojom se uklanja nagomilano masno tkivo sa određenih delova tela. Naročito je primenjivana u slučajevima kada i pored dijeta i vežbanja pacijent ne može da se reši viška masnih naslaga sa stomaka, ledja, butina, bokova, kolena, podbratka . Tradicionalna metoda liposukcije koristi se poslednjih 50 godina, i njome se mogu postići pristojni rezultati, ali uz dug oporavak. Kako je medicinska tehnologija napredovala, pojavili su se i novi i efikasniji načini izvođenja ovakvog zahvata. Vibraciona liposukcija je pokazala svoju superiornost : veća brzina, efikasnost i bezbednost. Dr Saša Mišeljić plastični hirurg iz ordinacike LaDerma, izvodi je pomoću inovativnog uređaja Vibrasat® Pro Möller koji koristi najmoderniju tehnologiju kako bi dao zadivljujuće rezultate.

Kako se izvodi Vibro liposukcija?
Specijalnim kanilama kojima se kroz male rezove na koži trajno izvlači višak masnih naslaga. Najnovija tehnologija koristi motorizovanu kanilu koja proizvodi vibracije i razbija masno tkivo koje se zatim usisava. Kod tradicionalne liposukcije, doktor je morao da pravi vibrirajuće pokrete kako bi razbio masno tkivo što je jako zamorno za hirurga. Uz pomoć posebnog držača koji hirurg drži u svojoj ruci tokom rsda vrh kanile vibriea na vrhu i stvara sitne vibracije koje mnogo nežnije izvlače masne naslage iz tela . Procedura je neuporedivo brža i ujednačenija, zbog čega se postižu bolji rezultati. S obzirom da je sama procedura jednostavnija i lakša, i vreme potrebno za njenu realizaciju je kraće, a pacijent će imati manje otoka i modrica, kao i minimum bolova nakon intervencije. Vibracija takođe stimuliše proizvodnju kolagena na regiji koja je tretirana, učvršćuje se koža i omogućava njeno bolje zatezanje, tj. skupljanje tokom perioda oporavka.

Ko je kandidat za Vibro liposukciju?
Ukoliko samo tražite prečicu da smršate, nijedan doktor vam neće preporučiti liposukciju. Standardne metode kao što su korigovanje ishrane i redovna fizička aktivnost su i dalje najbolji i najzdraviji način da izgubite na težini. Liposukciju ćemo vam predložiti u slučaju da, i pored standardne metode, masne naslage ne nestaju. Ona se preporučuje osobama koje su u relativno dobroj formi, ali se muče sa masnim naslagama na određenim delovima tela.

Vibrasat® Pro Möller vibraciona liposukcija je najnoviji i najefikasniji način odstranjivanja masnih naslaga, kako za pacijenta, tako i za hirurga. Ova procedura traje kraće od ostalih metoda, što znači da će anestezija trajati krače. Intervencija se może izvoditi u lokalnoj anesteziji, i ne zahteva hospitalizaciju. Masno tkivo prikupljeno na ovaj način takođe se može iskoristiti za lipotransfer – uklanjanje masnih ćelija sa neželjene regije i njihovu transplantaciju na željeno mjesto (npr. zadnjica ili grudi). Period oporavka je skraćen, a pacijent oseća minimum bolova.

Vibro liposukcija je tretman koji vam nudi brz, dugoročan i bezbedan način da se rešite upornih i neželjenih masnih naslaga, da oblikujete telo i ponovo zavolite svoj izgled.

Pozovite ordinaciju LaDerma +381 63 770 44 56 i rado ćemo vam dati više informacija o ovoj proceduri.

Estetske procedure i tehnologije / Novi tretmani / Vibrasat® Pro